Home > Uncategorized > Rapla lennuväli osales turismimessil Tourest 2010

Rapla lennuväli osales turismimessil Tourest 2010

February 23rd, 2010

12.- 14. veebruarini toimus Eesti Näituste Messikeskuses turismimess Tourest 2010, kus ka Rapla lennuväli koostöös Raplamaa turismiettevõtjatega esindatud oli.

Peale selle, et loositi välja ja müüdi soodsate hindadega hulganisti reise maailma erinevatesse otstesse, spa- ja hotellipakette, sai messil tutvuda ka erinevate Eestimaa paikade aktiivse puhkuse veetmise võimalustega.

Rapla lennuvälja esinduse eesmärgiks oli tutvustada Rapla lennuväljal tegutsevaid lennundussportlasi ning sealseid vaba aja veetmise võimalusi ja tulevikuplaane. Jagasime ohtralt lennuvälja tutvustavaid infovoldikuid ning suhtlesime ka teiste turismiettevõtjatega, kes on Rapla lennuvälja kasutamisest huvitatud.

Rapla lennuvälja messiflaier. Kliki pildil, et näha suuremalt.

Categories: Uncategorized Tags: